Spesialbagasje & sportsutstyr

Spesialbagasje
Om du har med deg spesialbagasje – dvs. bagasje som ikke er en koffert, en bag eller en ryggsekk – så er bagasjen underlagt spesielle regler. Bagasjen skal godkjennes av vår kundeserviceavdeling, og ekstra kostnader for overvekt kan påløpe.

Sportsutstyr
Skal du utøve en idrett, som f.eks. å spille golf, dykke eller brettseile i løpet av ferien? For at du skal slippe ekstra kostnader, tilbyr vi deg mulighet til å forhåndsbooke din sportsutstyr før avreise på Novair Details. Om du velger å ikke forhåndsbestille, så kan vi ikke garantere at der vil være plass for spesialbagasjen. Dessuten tilkommer en ekstra avgift på 100 kroner ved innsjekking på flyplassen.


Nedenfor finner du informasjon om hvordan du skal pakke  og om hvor mange kilo du har lov til å ha med deg. Hvis du har spørsmål i forbindelse med sportsutstyr, kan du kontakte vår kundeserviceavdeling.

 

 

Pris enkel vei
Kanariøyene, Jordan og Egypt

Pris enkel vei
Middelhavet
Sykkel  
Sykkelen skal pakkes slik at man unngår skade på øvrig bagasje. Styret må vris en kvart runde, pedalene må tas av og hjulene må tømmes for luft. Den beste måten å transportere sykkelen på er å pakke den i en sykkelreiseveske.
Maks antall kolli: 1st
Tillatt maksvekt: 30 kg
350 NOK 300 NOK

Dykkeutstyr
Utstyret kan inneholde våtdrakt, regulator, en vest, maske, svømmeføtter, snorkel og lampe (lampe og batteri skal være tatt fra hverandre). Dette skal pakkes i en veske som er tilpasset utstyret, for eksempel en dykkeveske.
Maks antall kolli: 1st
Tillatt maksvekt: 30 kg

350 NOK 300 NOK

Golfbag (Travelcase)
Golfutstyr regnes som en golfbag med golfkøller, golfballer, paraply og golfsko. For at bagasjen skal aksepteres ved innsjekking må den være pakket i en golfeske.
Maks antall kolli: 1st
Tillåten maxvikt: 15 kg

225 NOK 150 NOK
Gåstaver/Fiskestang
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset.
Maks antall kolli:1 st
Tillatt maksvekt: 5 kg
25 NOK 25 NOK 
Hangglider
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset hangglideren.
Maks antall kolli:2 st
Tillatt maksvekt: 30 kg
600 NOK 400 NOK  
Kite
Utstyret skal pakkes i en tilpasset bag. For å beskytte brettet bør du pakke det inne i bobleplast før du legger det i bagen.
Maks antall kolli: 1 st
Tillatt maksvekt: 30 kg
225 NOK 150 NOK
Surfebrett 
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset surfebrett. For å beskytte brettet bør du pakke det inne i bobleplast før du legger det i bagen.
Maks antall kolli: 1 st
Tillatt maksvekt: 8 kg
Surfebrett som er lenger enn 300 cm regnes som vindsurfebrett.
300 NOK 200 NOK
Vannski
Utstyret kan inneholde et par standard vannski eller et par slalåm-vannski inkludert wakeboard. Dette skal pakkes i en ski- eller snowboardbag.
Maks antall kolli: 1 st
Tillatt maksvekt: 8 kg
150 NOK 100 NOK 
Windsurfingbrett
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset brettet. For å beskytte brettet bør du pakke det inne i bobleplast før du legger det i bagen.
Maks antall kolli: 2 st
Tillatt maksvekt: 30 kg
600 NOK 400 NOK