Taxfree-varer

Forhåndsbestill Taxfree

Vi har et stort sortiment med over 1200 kjente varemerker til uslåelige priser. Forhåndsbestill online og få varene levert i flysetet – enkelt, behagelig og prisgunstig!

Forhåndsbestilling er den smarte måten å handle taxfree på. Vi tilbyr laveste pris garanti mot utreiseflyplassen i Skandinavia på hele sortimentet. Taxfreebutikken åpner for salg 30 dager innen avreise. Novair har et begrenset taxfreetilbud om bord, benytt derfor muligheten til å bestille varene dine i ro og mak før reisen starter. Forhåndsbestillingen må gjøres senest 5 virkedager innen avreise.

Forhåndsbestill taxfree-varer her

 

Viktig informasjon
Skal du fly videre innenlands, er du selv ansvarlig for at posen med tollfrie varer er forsvarlig lukket. Om bord på flyet må du selv be kabinpersonalet om en ekstra forseglbar pose, slik at kvitteringen blir forseglet inne i posen. Velger du å få personalet på Oslo Lufthavn til å sende varene hjem til deg, må du selv dekke kostnadene for forsendelsen.

Betaling

Alle Novairs flyvninger er kontantfrie og det er ikke lenger mulig å betael med kontanter om bord. Vi tar i mot kreditt- og debetkort. Merk at maksbeløpet for kortbetaling om bord er 13 000 kroner.

Betal på nett da du bestiller

Du kan betale dine forhåndsbestilte varer direkte på nettet da du bestiller via taxfree-butikken. Enkelt og greit.

Ga til taxfreebestilling

Kort som aksepteres om bord:

  • Visa.
  • EuroCard.
  • MasterCard.
  • Mastercard Debet*.
  • VISA debet*.
  • Dankort.

Vi aksepterer ikke:

  • Diners.
  • American Express.

(*Regler for debetkort: Ved kjøp mellom 200 – 800 euro skal ID-kort vises ved betaling. Vi har ikke mulighet til å ta betalt for kjøp over 800 euro. Da må du bruke annet kort eller kontanter.) 

Tollregler

Alkoholholdige drikkevarer

1 liter drikk med alkoholstyrke over 22 til og med 60 volumprosent og 1,5 liter drikk med alkoholstyrke over 2,5 til og med 22 volumprosent, eller 3 liter drikk med alkoholstyrke over 2,5 til og med 22 volumprosent. 2 liter øl med alkoholstyrke over 2,5 volumprosent, eller annen drikk med alkoholstyrke over 2,5 til og med 4,7 volumprosent. Dette betyr at man f.eks kan ta med 5 liter øl dersom man ikke medbringer andre alkoholholdige drikkevarer.

For å innføre alkoholholdige drikkevarer må du være over 18 år. For innførsel av drikk med alkoholstyrke over 22 volumprosent må du være over 20 år.

Fra 1. juli 2014 ble toll- og avgiftskvotene endret. Reisende som ikke benytter tobakkskvoten kan nå ha med seg 1,5 liter øl, rusbrus eller vin ekstra. Alkoholkvoten kan ikke byttes i tobakk.

Tobakksvarer

200 sigaretter eller 250 gram andre tobakksvarer, og 200 blad sigarettpapir.
For å innføre tobakksvarer må du være over 18 år.