Sportsutstyr om bord på Novair

Spesialbagasje og sportsutstyr

På mange av våre reisemål venter grønne golfbaner, perfekte sykkelveier og spennende dykkemuligheter. For å være sikker på at du skal få med deg sportsutstyret ditt bør du bestille dette på forhånd. Få mer informasjon og se priser nedenfor.

Forhåndsbestill sportsutstyr

Logg inn på Novair Detalis for å forhåndsbestille sportsutstyr før reisen.

Logg inn her

Spesialbagasje

Spesialbagasje er en bagasje som ikke er en koffert, bag eller ryggsekk. 
Vi anbefaler at du forhåndsbestiller spesialbagasje for å garantere at det er plass, velger du å kjøpe denne på flyplassen blir prisen dessuten cirka 50% høyere.
Under finner du informasjon om maksvekt, priser og hvordan du pakker utstyret ditt. Har du spørsmål gjeldende annen spesialbagasje er du er det bare å kontakte vår kundeservice.

Sportsutstyr

Hvis du skal ha med deg sportsutstyr på reisen anbefaler vi at du forhåndsbestiller dette. Dersom du ikke forhåndsbestiller kan vi ikke garantere at det er plass til spesialutstyret om bord. Nedenfor finner du informasjon om maksvekt, priser og hvordan du bør pakke utstyret. Har du spørsmål som gjelder spesialbagasje kan du kontakte vår kundeservice.

  Pris enkel vei
Kanariøyene og Egypt
Pris enkel vei Middelhavet

Sykkel
Sykkelen skal pakkes slik at man unngår skade på øvrig bagasje. Styret må vris en kvart runde, pedalene må tas av og hjulene må tømmes for luft. Den beste måten å transportere sykkelen på er å pakke den i en sykkelreiseveske.
 

Maks antall kolli: 1st
Tillatt maksvekt: 30 kg

800 NOK 800 NOK
Dykkeutstyr
Utstyret kan inneholde våtdrakt, regulator, en vest, maske, svømmeføtter, snorkel og lampe (lampe og batteri skal være tatt fra hverandre). Dette skal pakkes i en veske som er tilpasset utstyret, for eksempel en dykkeveske.

Maks antall kolli: 1st
Tillatt maksvekt: 30 kg
800 NOK 800 NOK
Golfbag
Golfutstyr regnes som en golfbag med golfkøller, golfballer, paraply og golfsko. For at bagasjen skal aksepteres ved innsjekking må den være pakket i en golfeske.

Maks antall kolli: 1st
Tillatt maksvekt: 15 kg
600 NOK 500 NOK
Gåstaver/Fiskestang
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset.

Maks antall kolli:1 st
Tillatt maksvekt: 5 kg
200 NOK 150 NOK
Hangglider
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset hangglideren.

Maks antall kolli:2 st
Tillatt maksvekt: 30 kg
1 200 NOK 900 NOK

Kite
Utstyret skal pakkes i en tilpasset bag. For å beskytte brettet bør du pakke det inne i bobleplast før du legger det i bagen.

Maks antall kolli: 1 st
Tillatt maksvekt: 30 kg

800 NOK 550 NOK
Surfebrett 
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset surfebrett. For å beskytte brettet bør du pakke det inne i bobleplast før du legger det i bagen.

Maks antall kolli: 1 st
Tillatt maksvekt: 8 kg
Surfebrett som er lenger enn 300 cm regnes som vindsurfebrett.
800 NOK 700 NOK
Vannski
Utstyret kan inneholde et par standard vannski eller et par slalåm-vannski inkludert wakeboard. Dette skal pakkes i en ski- eller snowboardbag.

Maks antall kolli: 1 st
Tillatt maksvekt: 8 kg
400 NOK 300 NOK
Windsurfingbrett
Utstyret skal pakkes i en bag som er tilpasset brettet. For å beskytte brettet bør du pakke det inne i bobleplast før du legger det i bagen.

Maks antall kolli: 2 st
Tillatt maksvekt: 30 kg
1 200 NOK  900 NOK